Ks Ali Demi - KS ALI DEMI MBYLL ME ...

March 01, 2019
TRAJNERI KADIU: “Një mundësi e artë për të treguar vlerat tona si Akademi. Një shans i rrallë ku djemtë tanë patën mundësi të shpalosnin potencialin e tyre”

KS Ali Demi për moshën deri në 11 vjeç, që u drejtua nga Ergys Kadiu, ka qenë pjesëmarrëse në turneun e Gjenevës, CSI Talent Cup. Në përfundim të aktivitetit, Kadiu do të shprehej kështu: “Jam pa fjalë. Është emocion i veçantë të marrësh pjesë në këto aktivitete. Një mundësi e artë për të treguar vlerat tona si Akademi. Një shans i rrallë ku djemtë tanë patën mundësi të shpalosnin potencialin e tyre. Falënderoj organizatorët për këtë organizim të mrekullueshëm. Falënderoj gjithashtu çdo person që bëri të mundur pjesëmarrjen tonë në këtë eveniment. U jam mirënjohës bashkëpunëtorëve të Akademisë “Ali Demi”, që sakrifikojnë shumë për këta djem të mrekullueshëm. Mbi të gjitha falënderoj lojtarët tanë, që e ngritën lart dhe e përfaqësuan denjësisht Ali Demin, por edhe mbarë Shqiptarinë. Respekte dhe vlerësim për këdo! Dijeni se ky është vetëm fillimi. Të tjera suksese na presin në vazhdim. #Ali_Demi_Një_Familje”

Comments 11

optitiasy
# optitiasy 10 : 12 PM, June 17, 2020
Overnite Lexapro Buy Cialis: https://bbuycialisss.com/ Propecia Leber Cialis cialis reacciones secundarias
Reply Reply with quote Quote
Invoisy
# Invoisy 04 : 23 AM, June 20, 2020
Cialis Delai D'Action Cialis: https://bbuycialisss.com/ Achat Levitra Fiable Cialis Where Can I Purchase Micronase
Reply Reply with quote Quote
cialis online
# cialis online 09 : 30 AM, July 14, 2020
Comprar Viagra Generico Barato draita Cialis: https://ascialis.com/# hoisee Levitra Generique En France faulty Cialis Altept Canadian Meds Without An Rx
Reply Reply with quote Quote
DanielPep
# DanielPep 12 : 24 AM, July 25, 2020
Hi! are online pharmacies legal: http://canadiantrustpharmacy.bid/ cvs pharmacy - best online pharmacy - shop for wellness and ...
Reply Reply with quote Quote
Sidneyacura
# Sidneyacura 12 : 55 AM, August 20, 2020
Hello there! online us pharmacies: http://onlinegenepharmacy.com/ pharmacy websites
Reply Reply with quote Quote
Licsscorp
# Licsscorp 02 : 21 AM, December 22, 2020
Rualis 20 Super Active draita buy cialis professional: https://bansocialism.com/ hoisee Cialis Generico In Farmacia Roma
Reply Reply with quote Quote
amafoxiyuqym
# amafoxiyuqym 05 : 19 AM, June 23, 2021
Icuraroc: http://slkjfdf.net/ Lefawa goa.fawp.ksalidemi.al.hnm.ky http://slkjfdf.net/
Reply Reply with quote Quote
enuqesutuuiq
# enuqesutuuiq 05 : 45 AM, June 23, 2021
Ukruvovab: http://slkjfdf.net/ Guasuwu xhd.kswg.ksalidemi.al.qms.pz http://slkjfdf.net/
Reply Reply with quote Quote
mojralop
# mojralop 04 : 56 AM, July 02, 2021
Anulotb: http://slkjfdf.net/ Iiquvuw oxi.bqql.ksalidemi.al.akr.ot http://slkjfdf.net/
Reply Reply with quote Quote
ujojisiqizuv
# ujojisiqizuv 06 : 43 AM, July 02, 2021
Adafsub: http://slkjfdf.net/ Apiguci pey.oyza.ksalidemi.al.qsk.ob http://slkjfdf.net/
Reply Reply with quote Quote
uubebaxeni
# uubebaxeni 06 : 56 AM, July 02, 2021
Ibukezavo: http://slkjfdf.net/ Ahugawada chb.felc.ksalidemi.al.ihj.ol http://slkjfdf.net/
Reply Reply with quote Quote

Leave a Reply

 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi