Ks Ali Demi - News - Page 3...

You have 0 articles to compare. Do you want to see compare view now?


Compare
March 01, 2019
Humbëm 2, fituam 5, kampionati flet me gjuhën tonë
Ks Ali Demi vazhdon do
4
March 01, 2019
Një tjetër kupë i shtohet palmaresit tonë si klub. Jemi me meritë kampionë. Kemi
19
March 01, 2019
Ali Demi ka kaluar në fazën e 1/8 në turneun e futbollit të sallës që po zhvillo
7
March 01, 2019
U-15 vazhdon të na suprizojë...
Një ndeshje spektakolare ndaj Farkës.
4
March 01, 2019
Përballja e së shtunës ndërmjet Ali Demit dhe Lionsat përfundoi me rezultatin 4-
38
October 12, 2018
JO diskriminimit, Po barazisë, turne futbolli në mbështetje të komunitetit rom
18
April 13, 2018
Shtypi italian flet per kampionet e U 11 (2007) te turneut te Torinos te cilet k
2
April 13, 2018
Turneu TORINO 2018 Ks Ali Demi Do te mari pjese me dy grup-mosha 2005-2006 & 2
17
April 13, 2018
Luanet Ks Ali Demi mund ne finale me rezultatin 3-0 grupin e pare te 2007 te Juv
103
 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi