Ks Ali Demi - JAVA KUNDER DISKRIMIN...

October 12, 2018
JO diskriminimit, Po barazisë, turne futbolli në mbështetje të komunitetit rom Nën moton JO diskriminimit, PO barazisë, Shoqata Sportive Minifutbolli Shqiptar, me shumë krenari e përkushtim, bëhet pjesë e FARE NETWORK dhe merr pjesë në muajin kundër diskriminimit. F.A.R.E. NETWORK, një organizatë e lidhur ngushtë me sportin dhe me institucionet më të larta të futbollit në botë si FIFA e UEFA, ka qenë dhe është prej vitesh në krye të luftës kundër diskriminimit e kundër racizmit të çdo lloj forme. Në këtë linjë këtij projekti i bashkohet gjigant edhe Shoqata Sportive Minifutbolli Shqiptar. Gjithmonë me idealin që sporti ndihmon mirëqenien fizike e sociale. Në muajin (e shpallur nga FARE NETWORK) kundër diskriminimit e pro barazisë, me shumë përkushtim organizojmë në datat 28-29 tetor 2018, në bashkëpunim me Klubin Sportiv Ali Demi, turneun dyditor ''JO DISKRIMINIMIT, PO BARAZISË', një turne futbolli me fëmijët e komunitetit rom dhe fëmijët e Klubit Sportiv Ali Demi. Ks Ali Demi është një nga klubet me traditë për sa i përket futbollit të fëmijëve. Akademia Ks Ali Demi është ndër më të suksesshmet në vendin tonë. Gjithashtu gëzon të vetmin binjakëzim që një akademi futbolli shqiptare ka me një klub europian. Prej dy vitesh Ks Ali Demi është e vetmja akademi e huaj e binjakëzuar me Torino Football Club në Itali. Me eksperiencën e shoqatës sonë dhe përgatitjen e Ks Ali Demi e duke u mbështetur nga Komiteti Olimpik, Bashkia e Tiranës me Kryetarin Erion Veliaj, që ka qenë gjithmonë i pari në luftën kundër diskriminit e në mbrojtje të komunitetit rom. Me bindjen e plotë që do të kalojmë 2 ditë të mrekullueshme nën shenjën e sportit, të gëzimit e të haresë. Me respekt Ergys KADIU Klodian KADIU Shoqata Sportive Minifutbolli Shqiptar Rr. Ali Demi 1, 1001 Tiranë

Comments 9

JulietBig
# JulietBig 10 : 32 PM, February 15, 2019
Hello. I have checked your ksalidemi.al and i see you've got some duplicate content so probably it is the reason that you don't rank high in google.
But you can fix this issue fast. There is a tool that creates content
like human, just search in google: miftolo's tools
Reply Reply with quote Quote
ofudoizobica
# ofudoizobica 11 : 09 AM, December 04, 2019
Amoxicillin Online: http://mewkid.net/where-is-xena/ Buy Amoxicillin tro.gxnw.ksalidemi.al.ade.ez http://mewkid.net/where-is-xena/
Reply Reply with quote Quote
ereluwazo
# ereluwazo 10 : 13 PM, June 08, 2020
Amoxicillin 500 Mg Dosage: http://mewkid.net/when-is-xicix/ Buy Amoxicillin Online xsl.bvok.ksalidemi.al.pmb.eq http://mewkid.net/when-is-xicix/
Reply Reply with quote Quote
ouayuxijixez
# ouayuxijixez 10 : 39 PM, June 08, 2020
Amoxicillin: http://mewkid.net/when-is-xicix/ Dosage For Amoxicillin 500mg uuv.gsuv.ksalidemi.al.loz.ai http://mewkid.net/when-is-xicix/
Reply Reply with quote Quote
uszisjae
# uszisjae 11 : 02 PM, June 08, 2020
Amoxicillin 500mg Capsules: http://mewkid.net/when-is-xicix/ Buy Amoxicillin Online wyn.caka.ksalidemi.al.cpa.en http://mewkid.net/when-is-xicix/
Reply Reply with quote Quote
Emilehoche
# Emilehoche 08 : 58 AM, July 07, 2020
Hi! where buy ed pills: http://edpillstore.space/ where buy ed pills ed pills
Reply Reply with quote Quote
п»їcialis
# п»їcialis 06 : 13 AM, July 08, 2020
viagra cialis on line Cemeague cialis 5 mg best price usa: https://acialisd.com/# dedviodare Buy Nexium Online Cheap FeffisseNite buy cialis online without a prescription fadiuddisa Comprar Lamisil Pastillas
Reply Reply with quote Quote
PedroNus
# PedroNus 05 : 25 AM, July 10, 2020
Hi! generic viagra online canada pharmacy: http://rxstoreph.com/ canadian pharmacy viagra
Reply Reply with quote Quote
Aarontug
# Aarontug 03 : 02 PM, July 25, 2020
Howdy! check n go installment loan: http://mansata.shop/ speedy cash installment loan installment loans in ga
Reply Reply with quote Quote

Leave a Reply

 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi