All for Joomla All for Webmasters

Ks Ali Demi - News...

You have 0 articles to compare. Do you want to see compare view now?


Compare
October 12, 2018
JO diskriminimit, Po barazisë, turne futbolli në mbështetje të komunitetit rom
1
April 13, 2018
Shtypi italian flet per kampionet e U 11 (2007) te turneut te Torinos te cilet k
0
April 13, 2018
Turneu TORINO 2018 Ks Ali Demi Do te mari pjese me dy grup-mosha 2005-2006 & 2
0
April 13, 2018
Luanet Ks Ali Demi mund ne finale me rezultatin 3-0 grupin e pare te 2007 te Juv
0
July 08, 2017
Sot paradite kishim relax ne pishine. Pasdite ndeshje..
1
July 08, 2017
pak fare vape dhe shume futboll. Dje pas leksionit te gjuheve te huaja Shqip-Por
0
July 08, 2017
Torino Camp 2017, 12 sportiste te rinjt nga Shqiperia dhe 12 sportiste nga Brazi
0
May 08, 2017
Me shume sukses perfundon edicioni i pare i Turneut - Beautiful Albania- 2017. .
4
May 06, 2017
Bellissima esperienza di scambio culturale con la Toro Academy di Tirana. Gli
0
 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi