Ks Ali Demi - Shqiponjat kanë arri...

March 01, 2019
Alidemsa jemi me ju, për ju dhe pas jush!
Fitoni për ne, për Shqipërinë, për Kosovën dhe për çdo shqiptar në sipërfaqen e tokës.
Zoti qoftë me ju!

Comments 1

DavidJoigh
# DavidJoigh 08 : 07 AM, July 28, 2020
Hello there! best online pharmacy for viagra: http://www.onlinepharmacycanadaus.com/ online pharmacy usa kaiser online pharmacy
Reply Reply with quote Quote

Leave a Reply

 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi