All for Joomla All for Webmasters

Ks Ali Demi - CSI Talent Cup U-11 -...

March 01, 2019
Të nderuar bashkatdhetarë! Për dy ditë me radhë, më 16-17 shkurt, do të jemi pjesë e turneut CSI Talent Cup U-11, që zhvillohet në Gjenevë të Zvicrës. Ali Demi përfaqësohet nga një ekip i talentuar i përbërë nga fëmijë të veçantë, të cilët dinë të dhurojnë dhe falin shumë emocion.
Prandaj, ju ftojmë të na bashkoheni në këtë turne të rëndësishëm për ne si akademi, por, më shumë, për ngjyrat që na përfaqësojnë dhe na bashkojnë si komb.
Të jeni të sigurt se prania juaj do të na japë forcë për të realizuar objektivin që i kemi vënë vetes. Jeni të mirëpritur!
Me respekt e mirënjohje të thellë,
Ks Ali Demi

Leave a Reply

 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi