Ks Ali Demi - News...

You have 0 articles to compare. Do you want to see compare view now?


Compare
March 01, 2019
përgatitur nga gazetari Gjergj Vyshka, për ekipin U-11, i cili mori pjesë në tur
17
March 01, 2019
Ndiqni linkun ne facebook, per te pare videon e plote
https://www.faceboo
10
March 01, 2019
Ali Demi i rikthehet fitoreve bindëse. 5 gola përballë një kundërshtari që nuk i
8
March 01, 2019
TRAJNERI KADIU: “Një mundësi e artë për të treguar vlerat tona si Akademi. Një s
13
March 01, 2019
Alidemsa jemi me ju, për ju dhe pas jush!
Fitoni për ne, për Shqipërinë,
1
March 01, 2019
Të nderuar bashkatdhetarë! Për dy ditë me radhë, më 16-17 shkurt, do të jemi pje
11
March 01, 2019
Një tjetër javë e mbyllur me fitore, një tjetër javë që flet për ne dhe për rezu
1
March 01, 2019
Portali Toronews.net i kushton një speciale bashkëpunimit të frytshëm mes Fc Tor
19
March 01, 2019
Kjo javë e kampionatit është mbyllur me rezultate pozitive. Të vegjlit ecin pas
7
 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi