Ks Ali Demi - Një speciale e RTSh ...

March 01, 2019
përgatitur nga gazetari Gjergj Vyshka, për ekipin U-11, i cili mori pjesë në turneun CSI Talent Cup 2019. Ali Demi bëri një paraqitje pozitive edhe pse kishte përballë ekipe elitare të Kontinentit të Vjetër, të tilla si Bayern Munchen e Leverkusen, Arsenal, Porto, etj. Kujtojmë se skuadra e Bayern Munchen, e cila u shpall fituese e turneut për këtë edicion, fitoi me vështirësi ndaj Ali Demit me rezultatin e ngushtë 2-1. Pavarësisht rezultateve, kjo pjesëmarrje tregoi se kemi akoma shumë për të bërë nëse duam të arrijmë objektivat që i kemi vënë vetes. Deri atëherë na duhet punë, punë dhe vetëm punë...
Vullneti dhe dëshira nuk na mungojnë...

https://www.facebook.com/KsAliDemi/videos/411434686281752/

Comments 6

Invoisy
# Invoisy 02 : 36 PM, June 18, 2020
Propecia Reversible Buy Cialis: https://bbuycialisss.com/ comprar viagra generica Cialis purchase levitra
Reply Reply with quote Quote
Michaelnof
# Michaelnof 11 : 14 AM, July 08, 2020
Hi! order deltasone: http://prednisonedeltasone.info/ buy prednisone pills prednisone
Reply Reply with quote Quote
RobertExpaw
# RobertExpaw 08 : 28 AM, July 09, 2020
Hi there! pharmacie de garde: http://ontariodxpharmacy.com/ veterinary pharmacies of america discount pharmacies
Reply Reply with quote Quote
generic cialis
# generic cialis 02 : 59 PM, July 12, 2020
Aumoxtine500 No Description Needed Reighsag Buy Cialis: https://bbuycialisss.com/# RhydayRody Cheapest Finasteride On The Web neseinvews Buy Cialis ShetteJalt Cytotec Avant Pause De Sterilet
Reply Reply with quote Quote
EddieMep
# EddieMep 04 : 16 PM, August 12, 2020
Hi! coming off lasix: http://lolasix.info/ lasix buy uk
Reply Reply with quote Quote
Licsscorp
# Licsscorp 01 : 49 AM, December 23, 2020
Levitra 100mg Guaranteed Lowest Price draita buy cialis pills: https://bansocialism.com/ hoisee Cialis 8 Comprimidos
Reply Reply with quote Quote

Leave a Reply

 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi