All for Joomla All for Webmasters

Ks Ali Demi - Toro Camp 2017 - Over...

July 08, 2017
Torino Camp 2017, 12 sportiste te rinjt nga Shqiperia dhe 12 sportiste nga Brazili ishin risia e grumbullimit te ketij viti.
Ambient multikulturor me dhoma dhe gupe te perziera ku flitet, Shqip - Portugalisht - Anglisht e shume pak Italisht si alternative e fundit edhe pse nuk ka shume nevoje sepse femijet flasin nje gjuhe te vetme e te perbashket ate te argetimit dhe futbollit e argetimi e hareja jane te njejtat ndjenja ne te gjithe boten e kete ndjesi qe ne te rriturit e kemi humbur pak e nga pak, me te vegjelit tane na e kujtojne ne cdo dite e sidomos ne aktivitete te tilla.

Leave a Reply

 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi