Ks Ali Demi - News - Page 3...

You have 0 articles to compare. Do you want to see compare view now?


Compare
March 01, 2019
Humbëm 2, fituam 5, kampionati flet me gjuhën tonë
Ks Ali Demi vazhdon do
377
March 01, 2019
Një tjetër kupë i shtohet palmaresit tonë si klub. Jemi me meritë kampionë. Kemi
205
March 01, 2019
Ali Demi ka kaluar në fazën e 1/8 në turneun e futbollit të sallës që po zhvillo
7
March 01, 2019
U-15 vazhdon të na suprizojë...
Një ndeshje spektakolare ndaj Farkës.
6
March 01, 2019
Përballja e së shtunës ndërmjet Ali Demit dhe Lionsat përfundoi me rezultatin 4-
42
October 12, 2018
JO diskriminimit, Po barazisë, turne futbolli në mbështetje të komunitetit rom
21
April 13, 2018
Shtypi italian flet per kampionet e U 11 (2007) te turneut te Torinos te cilet k
3
April 13, 2018
Turneu TORINO 2018 Ks Ali Demi Do te mari pjese me dy grup-mosha 2005-2006 & 2
156
April 13, 2018
Luanet Ks Ali Demi mund ne finale me rezultatin 3-0 grupin e pare te 2007 te Juv
254
 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi