Ks Ali Demi - Lumë golash në jav...

March 01, 2019
Ali Demi vazhdon të jetë i pathyeshëm në shtëpi
Ali Demi tregon supremacinë e tij edhe në javën e shtatë të kampionatit të moshave. Djemtë tanë vazhdojnë të bëjnë mirë dhe të dominojnë në fushën e blertë përballë çdo kundërshtari.
Rezultatet na japin të drejtë të krenohemi me këta djem të mrekullueshëm, që të imponojnë respekt për mënyrën se si luajnë dhe për korrektësinë që tregojnë në zbatimin e detyrave të dhëna nga trajneri.
Në këto javë të luajtura Ali Demi ka fituar popullaritet, por njëkohësisht edhe shumë admirues të lojës së topkëmbës, të cilët vijnë për të ndjekur sfidat tona në vazhdimësi.
Ndeshjet e sotme prodhuan këto rezultate:
U-9 (Fazliu) 5-1
U-11 (Fazliu) 8-3
U-11 (Agushi) 0-0
U-9 (Bakalli) 9-1

Comments 2

EugenioPem
# EugenioPem 09 : 10 AM, June 23, 2020
Hello there! buy priligy with no prescription: http://dapoxetine4.com/ buy priligy usa buy generic priligy
Reply Reply with quote Quote
Hymanlal
# Hymanlal 01 : 50 AM, June 24, 2020
Hi there! online pharmacies: http://rxpharmacyfi.com/ canadian pharmacy online
Reply Reply with quote Quote

Leave a Reply

 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi