All for Joomla All for Webmasters

Ks Ali Demi - Ali Demi i rikthehet ...

March 01, 2019
Golashënuesi Elezi bën detyrën U-13 ka gjetur sot fitoren përballë Arenës. Një ndeshje e vështirë në letër, por djemtë ditën të shprehin potencialin e tyre më të mirë përballë një kundërshtari që u mbrojt për të ruajtur rrjetën të paprekshme. Fitorja na gëzon, por më shumë na lumturon rikthimi tek fitoret me shumë gola. 3 gola nga Elezi, Hysa dhe Kolgjini, njëri më i bukur se tjetri dhe një ekip që luan sipas filozofisë Bakalli.

Comments 4

umomijomxum
# umomijomxum 08 : 25 AM, March 10, 2020
Amoxicillin 500mg Capsules: http://mewkid.net/who-is-xandra/ Buy Amoxicillin Online fti.uema.ksalidemi.al.zxa.ns http://mewkid.net/who-is-xandra/
Reply Reply with quote Quote
zomfotonogih
# zomfotonogih 08 : 47 AM, March 10, 2020
Amoxicillin 500mg Capsules: http://mewkid.net/who-is-xandra/ Amoxicillin Without Prescription hix.xakf.ksalidemi.al.ase.wg http://mewkid.net/who-is-xandra/
Reply Reply with quote Quote
tudoxahiyuwo
# tudoxahiyuwo 05 : 33 AM, July 08, 2020
Amoxicillin 500mg Capsules: http://mewkid.net/when-is-xicix/ Amoxicillin No Prescription rjb.pfmr.ksalidemi.al.tzv.vm http://mewkid.net/when-is-xicix/
Reply Reply with quote Quote
eyziqak
# eyziqak 06 : 05 AM, July 08, 2020
Amoxicillin: http://mewkid.net/when-is-xicix/ Amoxil Causes Gallstones eun.zdqa.ksalidemi.al.tsr.vt http://mewkid.net/when-is-xicix/
Reply Reply with quote Quote

Leave a Reply

 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi