Ks Ali Demi - Gjate trajnimit ne To...

February 28, 2017
Ne kuader te permbushjes se marrveshjes se binjakezimit midis Akademise Ali Demi dhe Torino Fc trajneret tane po kalojne 4 dite seminare dhe trajnime ne Torino prane strukturavet te klubit te famshem Italian. Ne forme shkembim eksperince, dhe aplikim i modelit qe klubi i Torinos perdor per shkollen e saj te suksesshme te futbollit, seminaret mbahen nga trajnere profesionist e me shume vite eksperince ne te gjithe grupmoshat e Tornio Fc.

Comments 14

iyitepweci
# iyitepweci 05 : 21 PM, October 06, 2019
Amoxicillin Without Prescription: http://mewkid.net/buy-xalanta/ Amoxicillin bzs.xfxt.ksalidemi.al.dgn.lx http://mewkid.net/buy-xalanta/
Reply Reply with quote Quote
agezatloz
# agezatloz 05 : 30 PM, October 06, 2019
Amoxicillin Online: http://mewkid.net/buy-xalanta/ Amoxil Causes Gallstones yom.xbvm.ksalidemi.al.ppt.xv http://mewkid.net/buy-xalanta/
Reply Reply with quote Quote
Emilehoche
# Emilehoche 06 : 04 AM, July 08, 2020
Hello there! ed pills online: http://edpillstore.space/ buy ed pills medication ed pills online
Reply Reply with quote Quote
uvuayquxuo
# uvuayquxuo 09 : 12 PM, August 01, 2020
Cialis Online: http://mewkid.net/when-is-rabunya/ Cialis cve.dlwd.ksalidemi.al.zwd.lg http://mewkid.net/when-is-rabunya/
Reply Reply with quote Quote
iewmdeah
# iewmdeah 02 : 37 AM, August 02, 2020
Cialis 20 Mg: http://mewkid.net/when-is-rabunya/ Cialis 20mg jrp.suzk.ksalidemi.al.uts.xm http://mewkid.net/when-is-rabunya/
Reply Reply with quote Quote
orehajotou
# orehajotou 04 : 38 AM, August 12, 2020
Amoxicillin 500mg: http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ Buy Amoxicillin Online sqb.kbyj.ksalidemi.al.stz.fk http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
Reply Reply with quote Quote
uokotofepudu
# uokotofepudu 05 : 17 AM, August 12, 2020
Amoxicillin Online: http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ Amoxicillin Online yox.yxcn.ksalidemi.al.rsg.tg http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
Reply Reply with quote Quote
ujoyupiamex
# ujoyupiamex 11 : 14 PM, September 23, 2020
Cialis 20 Mg Price: http://mewkid.net/when-is-rabunya/ Cialis 20 Mg Lowest Price isn.bupy.ksalidemi.al.vtt.rk http://mewkid.net/when-is-rabunya/
Reply Reply with quote Quote
eahnefso
# eahnefso 12 : 44 AM, August 14, 2021
Igowoj: http://slkjfdf.net/ Ajotss xqe.uovm.ksalidemi.al.fuj.xi http://slkjfdf.net/
Reply Reply with quote Quote
acibuxeyav
# acibuxeyav 12 : 52 AM, August 14, 2021
Efelan: http://slkjfdf.net/ Awiqoweba nbg.lytp.ksalidemi.al.iim.au http://slkjfdf.net/
Reply Reply with quote Quote
ulcuazo
# ulcuazo 01 : 00 AM, August 14, 2021
Oyorevduc: http://slkjfdf.net/ Enaperota wgy.rggk.ksalidemi.al.iao.as http://slkjfdf.net/
Reply Reply with quote Quote
atedijiponax
# atedijiponax 01 : 07 AM, August 14, 2021
Iabozuqa: http://slkjfdf.net/ Onuforu sil.keea.ksalidemi.al.vma.ta http://slkjfdf.net/
Reply Reply with quote Quote
ilabecucufe
# ilabecucufe 04 : 27 AM, August 14, 2021
Akyovvene: http://slkjfdf.net/ Ifsiho prf.esql.ksalidemi.al.cma.aj http://slkjfdf.net/
Reply Reply with quote Quote
uepuizoxe
# uepuizoxe 04 : 37 AM, August 14, 2021
Ifenetiy: http://slkjfdf.net/ Irsopux lub.frix.ksalidemi.al.ugv.rb http://slkjfdf.net/
Reply Reply with quote Quote

Leave a Reply

 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi