All for Joomla All for Webmasters

Ks Ali Demi - 2018, Ali Demi e mbyl...

March 01, 2019
Gëzimi nuk është në majë, por në ngjitje drejt majës. Kështu mund ta përshkruajmë këtë vit për Ali Demin, duke pasur parasysh ato që kemi arritur dhe shpresojmë që do të arrijmë në vazhdim. Edhe ndeshjet e fundit për këtë vit kanë përfunduar me rezultate pozitive për djemtë tanë, që duhet thënë se kanë dhënë më të mirën e tyre edhe për këtë vit.
Rezultatet e ditës së sotme:
U-9 (Bakalli) vs TringJunior 3-0
U-9 Ali Demi vs Tirana U 5-2
U-11 Ali Demi vs Tirana L 2-2

Other Posts

Leave a Reply

 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi