All for Joomla All for Webmasters

Ks Ali Demi - Shqiponjat kanë arri...

March 01, 2019
Alidemsa jemi me ju, për ju dhe pas jush!
Fitoni për ne, për Shqipërinë, për Kosovën dhe për çdo shqiptar në sipërfaqen e tokës.
Zoti qoftë me ju!

Leave a Reply

 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi