All for Joomla All for Webmasters

Ks Ali Demi - KS ALI DEMI MBYLL ME ...

March 01, 2019
TRAJNERI KADIU: “Një mundësi e artë për të treguar vlerat tona si Akademi. Një shans i rrallë ku djemtë tanë patën mundësi të shpalosnin potencialin e tyre”

KS Ali Demi për moshën deri në 11 vjeç, që u drejtua nga Ergys Kadiu, ka qenë pjesëmarrëse në turneun e Gjenevës, CSI Talent Cup. Në përfundim të aktivitetit, Kadiu do të shprehej kështu: “Jam pa fjalë. Është emocion i veçantë të marrësh pjesë në këto aktivitete. Një mundësi e artë për të treguar vlerat tona si Akademi. Një shans i rrallë ku djemtë tanë patën mundësi të shpalosnin potencialin e tyre. Falënderoj organizatorët për këtë organizim të mrekullueshëm. Falënderoj gjithashtu çdo person që bëri të mundur pjesëmarrjen tonë në këtë eveniment. U jam mirënjohës bashkëpunëtorëve të Akademisë “Ali Demi”, që sakrifikojnë shumë për këta djem të mrekullueshëm. Mbi të gjitha falënderoj lojtarët tanë, që e ngritën lart dhe e përfaqësuan denjësisht Ali Demin, por edhe mbarë Shqiptarinë. Respekte dhe vlerësim për këdo! Dijeni se ky është vetëm fillimi. Të tjera suksese na presin në vazhdim. #Ali_Demi_Një_Familje”

Leave a Reply

 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi