Ks Ali Demi - Torino Camp Dita - 3 ...

July 08, 2017
pak fare vape dhe shume futboll. Dje pas leksionit te gjuheve te huaja Shqip-Portugalisht dhe Anglisht, cunat tashme flasin me bashkemoshataret e tyre pa as nje problem. Gumezhin MIRMENGJES e MIRDITA nga te gjithe femijet.

Comments 3

Robertshofs
# Robertshofs 02 : 50 PM, July 02, 2020
Hi! order nolvadex: http://nolvadex.ru.com/ buy nolvadex medication nolvadex online
Reply Reply with quote Quote
Damonwag
# Damonwag 01 : 48 AM, July 05, 2020
Hello! propecia: http://finasteride-propecia.com/ propecia online
Reply Reply with quote Quote
RonaldShema
# RonaldShema 01 : 45 AM, July 29, 2020
Howdy! buy sumatriptan online: http://imitrex-sumatriptan.com/ imitrex
Reply Reply with quote Quote

Leave a Reply

 
Last match
Newsletters
Regjistrohuni per te marre njoftimet e fundit mbi aktivitetet e KS Ali Demi